StoryEditorOCM
OstaloOtišao u Zagreb

Šibenski glumac Šime Bubica na Facebooku objavio da je dobio otkaz u HNK Šibenik: Od ravnatelja Bilića dobio sam ‘pedalu‘...

Piše Šibenski.hr
20. rujna 2021. - 12:37

Dragi moji, od danas službeno više nisam član glumačkog ansambla HNK u Šibeniku (ne svojom voljom), objavio je na svome facebook portalu šibenski glumac ŠIme Bubica. Dobio je otkaz, veli i taj neugodan zaokret u životu objašnjava ovim riječima:

"Uličnim žargonom dobio sam "pedalu" od strane 10 godina mlađeg kolege, trenutnog ravnatelja, koji širi razne neistine, kao i to da sam otišao svojom voljom, što ovim putem moram demantirati. Zahvaljujem se od srca dragim suradnicima, medijima, divnoj publici i svim dobrim ljudima na iskrenoj podršci. Nažalost, kako u mom rodnom gradu nemam gdje raditi kao glumac, vratio sam se u Zagreb, tražim posao i nove projekte. HVALA još jednom svima dobri ljudi na lijepim riječima podrške. Grlim vas, poštujem i volim. Vaš Šime." - objavio je Bubica, od 2015. do jučer stalno zaposlen u HNK Šibenik. Glumio je u brojnim predstavama i sudjelovao u glazbeno-scenskom projektu HNK Šibenik Arsenov feral. 

Jakov Bilić, ravnatelj HNK Šibenik kojeg Šime Bubica označava isključivim krivcem zbog kojeg više nije član profesionalnog glumačkog ansambla u Šibeniku, za portal ŠibenikIN kazao je sljedeće:

- Bivšem kolegi želi sreću u privatnom i profesionalnom životu; reći bilo što više, to bi bila neistina ili bi mu naštetilo, izjavio je ravnatelj.

24. travanj 2024 00:28