StoryEditorOCM
OstaloGOODfest

Program svoga ljetnog festivala Drnišani večeras nastavljaju s predstavom "Ljubaf" Kerekesh teatra: kulturni turizam u zaleđu

Piše B. P.
20. srpnja 2024. - 16:29
Za promjenu, sasvim je dobar prijedlog otići večeras do Drniša, u kulturni turizam na ipak osvježenom zraku. Kazališni program ovogodišnjeg izdanja GOODfesta koji je pokrenula glumica Ecija Ojdanić, inače drniških korijena nastavlja se s predstavom "Ljubaf".. objavljuje organizator, TZ Drniš na svojoj stranici Visit Drniš. 
Za večer punu smijeha večeras je zadužen Kerekesh teatar
Riječ je o komediji u kojoj su ljudska uskogrudnost, pametovanje ni oko čega, obrana mentalnog hendikepa i ograničenost, jedina oružja kojima se ovi ljudi bore za prevlast unutar životnih okolnosti. Srečko Frljužec, koji zna gdje je njemu mjesto u kući, nema puno slobode između žene Đurđice i žestoke punice Štefice. Malo topline u Srečkov život unosi prijatelj Ivek, a najviše iskrene ljubavi iskazuje susjed Đura prema svojoj simpatiji iz srednje škole, gospođi Štefici. Najaktualniji problemi komedije su politički, ekonomski i društveni, a upravo je ljubav ta koja bi trebala biti uvijek najaktualnija.
Družimo se i večeras na platou ispred Glazbene škole Krsto Odak od 21h, a nakon predstave obavezno produžite prema Poljani gdje je za vrhunsku atmosferu zadužen bend Teke Yeke. - poručuju organizatori GOODfesta.
08. rujan 2024 01:44