StoryEditorOCM
OstaloNajgledanija predstava u regiji

Popularni Branko Đurić stiže u Šibenik sa svojom "Đurologijom", predstavom koja se ne preporuča mlađim od 16 godina

Piše Šibenski.hr
13. ožujka 2018. - 11:27


Poznati bosanski glumac i redatelj Branko Đurić Đuro sa svojom je autorskom predstavom „Đurologija“ stiže i u Šibenik. Predstavu će odigrati 22. ožujka u HNK-u.

Popularni glumac s ovom je predstavom oborio sve rekorde gledanosti u svijetu teatra i stand-upa u regiji! „Đurologija“ je, naime, u dosadašnjih 28 mjeseci postojanja, igrana 228 puta i vidjelo ju je preko 130.000 posjetilaca, a  još uvijek ne prestaje oduševljavati publiku.
 
S prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima „Top lista nadrealista'' i „Audicija'', Branko Đurić Đuro kroz „Đurologiju“ doista pruža ono najbolje od sebe.

Svojevrsni (anti)stand up show „Đurologija“, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebasan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu. Karizmatični Sarajlija s hollywoodskom i svjetskom karijerom, glumac, redatelj, kantautor i rock glazbenik, Branko Đurić Đuro u „Đurologiji“ zaista objedinjuje sve svoje umjetničke uloge i pruža publici 90-minutni show bez premca!

Predstava će se održati 22. ožujka u 20 sati u šibenskom HNK-u, a cijena ulaznica je 80 kuna.
 

21. travanj 2024 19:52