StoryEditorOCM
Ostaloprovjerite program

Novi tjedan u šibenskom kazalištu donosi jednu gostujuću predstavu i jednu glazbenu poslasticu

Piše šibenski.hr
26. travnja 2024. - 21:12

U tjednu pred nama u kazalištu pogledajte gostujuću predstavu ‘Privatni životi‘, a početkom svibnja poslušajte operu FRANÇAIS - novi glazbeni projekt Nere Gojanović i Gordane Pavić.

U ponedjeljak, 29. travnja u 20 sati igra gostujuća predstava „Privatni životi“ u produkciji Gradskog kazališta Joza Ivakić, a riječ je o komediji nastaloj prema tekstu engleskog dramatičara Noëla Cowarda.

Elyot i Sybil bračni su par koji odlazi na medeni mjesec na Azurnu obalu, gdje se nalazi i drugi novopečeni bračni par, Amanda i Victor. Zaplet drame počinje u trenutku kad se susretnu Elyot i Amanda, koji su bili u braku tri godine, a razvedeni su posljednjih pet godina. Njihov strastven odnos ubrzo se ponovno razvija…

„Sebičnost, okrutnost, mržnja, posesivnost, sitničava ljubomora. Sve je to izbijalo iz nas samo zato što smo voljeli jedno drugo. To ljubav budi u ljudima. *ebem ti ljubav!“

Režija i adaptacija teksta potpisuje Hrvoje Korbar, a uloge tumače Vladimir Andrić, Katarina Baban, Martina Stjepanović Meter, Vedran Dakić.

OPÉRA FRANÇAIS – NOVI GLAZBENI PROJEKT MEZZOSOPRANISTICE NERE GOJANOVIĆ I PIJANISTICE GORDANE PAVIĆ

Mezzosopranistica Nera Gojanović i pijanistica Gordana Pavić u utorak, 7. svibnja s početkom u 20 sati u kazališnom foajeu izvest će koncertni program pod nazivom Opéra français. Na ovom koncertu bit će izvedeni operni biseri francuskih skladatelja J. Offenbach, G. Meyerber, J. Massenet, C. Saint-Saëns, G. Bizet, A. Tomas.

Ulaz je slobodan, a zbog ograničenog broja sjedećih mjesta besplatne ulaznice potrebno je preuzeti na blagajni kazališta.

Više detalja o samim programima pronađi na službenoj stranici kazališta. Ulaznice su dostupne online i na blagajni kazališta od 10:00 do 13:00 sati te na dan izvedbe 1 sat vremena prije početka programa.

19. srpanj 2024 19:30