StoryEditorOCM
OstaloPoljana ljubavi

Nekoliko dana razbibrige: Počeli su upisi u besplatnu likovno- literarnu radionicu, voditeljica je šibenska umjetnica Tijana Mihailović

Piše šibenski.hr
2. veljače 2022. - 11:43

Počeli su upisi u likovno - literarnu radionicu 'Poljana ljubavi' koja će se održati od 7. do 9. veljače na Dječjem odjelu Gradske knjižnice Jurja Šižgorić u Šibeniku. Organizator radionice je Županijski radio Šibenik uoči Valentinova, 14. veljače. Voditeljica je djeci poznato lice Adventurice, Tijana Mihailović s dugogodišnjim iskustvom vođenja različitih radionica i vlasnica brenda RUK.SAK.

Nekoliko dana razbibrige

Radionica je besplatna te je namijenjena djeci od 7 do 12 godina. Održat će se od ponedjeljka 7. veljače, do srijede 9. veljače od 17 do 18 sati. Roditelji koji žele upisati dijete to mogu učiniti do ponedjeljka, 7. veljače u podne ili do popunjenja mjesta budući da je ograničen broj sudionika. Prijave se primaju na e-mail redakcija@radiosibenik.hr s naznakom 'Za radionicu Poljana ljubavi' .

'Razmišljajući što bismo mogli napraviti za Valentinovo, a da traje duže od jednog ljubavnog glazbenog broja ili čestitke u eteru Radio Šibenika te da izađemo među naše slušatelje, došli smo na ideju da našim najmlađim sugrađanima, našoj budućnosti ponudimo nekoliko dana zabave i razbibrige uz vesele boje i lijepe riječi uz stručno vodstvo i otud „Poljana ljubavi', radionica koja će kroz tri dana spojiti ono najljepše što nam umjetnost nudi. Vjerujemo da ako djecu okružimo ljubavlju i kulturom ne trebamo se bojati budućnosti', poručila je producentica Županijskog radija Šibenik, Snježana Klarić.

Uoči proslave ljubavi

Djeca će na likovno - literarnoj radionici u Knjižnici stvarati svoje malo veliko umjetničko djelo koje će šira javnost moći vidjeti na izložbi dogovorenoj za ponedjeljak, 14. veljače, na samo Valentinovo. Dječji radovi bit će izloženi na Poljani gdje je planiran veliki prigodni program u organizaciji Grada Šibenika, Turističke zajednice Grada Šibenika, RatCata, Top Events i ŠibenikaIN-a te Županijskog radio Šibenika, a o čemu će se još pisati.

'Djecu dajemo u sigurne ruke naše lokalne umjetnice, poduzetnice i majke Tije koja je studirajući na Akademiji primijenjenih umjetnosti u Rijeci, otkrila strast prema prenamijeni stare odjeće u funkcionalni novi predmet. Šibenska djeca Tiju poznaju s Adventurice gdje s njima prolazi kroz različite oblike izražavanja i drago nam je da je Tija s nama jer osim što smo sigurni da će djeca uživati radeći s njom, vjerujemo da u njoj kao odrasloj osobi mogu pronaći pozitivan uzor', kazala je Klarić.

- Mama sam petogodišnjoj djevojčici uz koju otkrivam zadovoljstvo rada s djecom što me također pokreće i veseli. Volim životinje, biljke, uživam u umjetnosti, vještini i talentu kako svom tako i tuđem- kratko se predstavila voditeljica radionice 'Poljana ljubavi'.

Podsjećamo, prijave su u tijeku. Radionica je besplatna i namijenjena djeci od 7 do 12 godina. Roditelji, prijavite svoje dijete!

24. travanj 2024 08:25