StoryEditor
OstaloViše sile

Informacija s MDF-a: Otkazana predstava u šibenskom kazalištu, povrat novca od sutra

Piše šibenski.hr
24. lipnja 2019. - 17:13

Zbog iznenadne bolesti jednog od glumaca, otkazuje se večerašnja predstava 'S razlogom' koja je trebala biti izvedena u Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku s početkom u 19 sati. Riječ je o predstavi iz programa 59. Međunarodnog dječjeg festivala, a organizatori napominju kako je osiguran povrat novca za kupljene ulaznice.

Predstava 'S razlogom' u izvedbi Kazališne družine Pinklec iz Čakovca te Lutkarske organizacije koju fakat trebamo LOFT iz Zagreba otkazana je zbog iznenadne situacije s jednim od glumaca iz predstave.

Kupljene ulaznice mogu se vratiti od sutra, utorka, 25. lipnja, na blagajni Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku, od 10 sati pa nadalje. Kupcima ulaznica preko online sustava mojekarte.hr novac će biti vraćen izravno na kartice od srijede, 26. lipnja.

Organizatori Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku žale zbog nemilog događaja, glumcu žele što raniji oporavak, a svim malim posjetiteljima i njihovim roditeljima upućuju isprike!

Iako predstave u kazalištu neće biti, treba spomenuti da se festivalski program nastavlja dalje pa će se tako može uživati u programu ulica i trgova, tu je i Perivoj Roberta Visianija gdje je zabava za sve generacije, a posebno će veselo biti na Trgu Pavla Šubića I. gdje gimnastičarke gimnastičkog kluba Dišpet iz Šibenika pripremaju svoj program gdje će predstaviti svoj cjelogodišnji rad.

 

#OTKAZANA PREDSTAVA# POVRAT NOVCA

Izdvojeno