StoryEditorOCM
OstaloNeodoljiva komedija

‘Dekorater‘ stiže u ponedjeljak na šibenske kazališne daske: zašto se upada u ljubavni trokut i kako se izvući?

Piše šibenski.hr
9. prosinca 2021. - 11:44

Hrvatsko narodno kazalište u Šibeniku za ponedjeljak, 13. prosinca u 20 sati, najavljuje gostujuću predstavu "Dekorater" Kazališne grupe 'Lectirum'. Ujedinjene snage Gavelle, Kerempuha i HNK-a – Ksenija Pajić, Ines Bojanić i Goran Grgić odgovaraju u predstavi na pitanja zašto se upada u ljubavni trokut i kako se iz njega izvući.

Hoće li netko prepoznati sebe, susjeda, susjedu ili znanca, saznat će ako dođe pogledati ovu sjajnu komediju - poručuju iz HNK u Šibeniku.

Neodoljiva komedija "Dekorater"  donosi niz obrata i duhovitih erotskih aluzija. Maša (Ksenija Pajić) se vraća u svoj stan te shvati da nije pobojan, kao što je bilo dogovoreno. Soboslikar – Dekorater (Goran Grgić) tek počinje s radom. U stan iznenada ulazi supruga (Ines Bojanić) muškarca s kojim Maša ima ljubavnu vezu u nakani da sve ispriča Mašinom suprugu koji je na poslovnom putovanju…

Ulaznice su dostupne posredstvom interneta te na blagajni kazališta 5 radnih dana prije programa od 10 do 12 sati i na dan predstave od 19 sati.

Pretplatnici A i B (nagrada za vjernost), umirovljenici, invalidi i studenti imaju 20 posto popusta.

COVID potvrde obavezne za sve starije od 12 godina.

02. svibanj 2024 13:55