StoryEditorOCM
Ostalokod gradonačelnika

Burić čestitao MDF-ovcima na još jednom izvrsnom festivalu: ‘Svake godine organizirate festival koji je bolji od prethodnog!‘

Piše Šibenski.hr
13. srpnja 2022. - 14:54

Gradonačelnik Željko Burić primio je danas ravnatelja Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku Jakova Bilića zajedno sa suradnicima koji su bili direktno angažirani na kreiranju i izvedbi ovogodišnjeg programa Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku te im je čestitao na odlično odrađenom poslu.

- I ove godine MDF je bio na visini zadatka. Riječ je o festivalu nacionalnog ugleda s međunarodnim predznakom te se radi o jednom od najznačajnijih događaja tijekom godine u Šibeniku. Znam sve vaše poteškoće, ali svake godine organizirate festival koji je bolji od prethodnog i ne sumnjam da će tako biti i sljedeće godine - poručio je gradonačelnik Burić te se zahvalio organizatorima festivala na odlično odrađenom poslu.

Ravnatelj šibenskog HNK-a Bilić izrazio je zadovoljstvo ovogodišnjim festivalom istaknuvši broj i kvalitetu programa koji su bili na zavidnoj razini.

- Imali smo oko 140 programa, a bez obzira što se bavimo najmlađim članovima našeg društva, riječ je o priličnom broju. Tisuće djece je svakodnevno bilo uključeno u neke od naših aktivnosti. Moram pohvaliti svoju ekipu koja se pobrinula da sve prođe u najboljem redu -istaknuo je ravnatelj Bilić.

Na sastanku je zaključeno kako već sada slijede pripreme za idući festival, 63. po redu, koji će vrlo vjerojatno biti otvoren u vlastitoj produkciji.

20. travanj 2024 07:21