StoryEditor
OstaloVrijeme ističe

Betina Film Festival (BAFF) produžio je rok za prijavu filmova na ovogodišnje izdanje festivala do 20. svibnja

7. svibnja 2019. - 13:52

Betina Film Festival (BAFF) produžio je rok za prijavu filmova na ovogodišnje izdanje festivala do 20. svibnja!
Time smo ušli u zadnja dva tjedna u kojem filmašice i filmaši mogu svoje kratkometražne igrane, dokumentarne i animirane filmove prijaviti na drugo izdaje BAFF-a.

Podsjetimo, prijava za filmove domaće produkcije je besplatna, stoga pozivamo sve autore i autorice koji to još nisu učinili da prijave svoje "kratkiše" na ovaj mladi, ali brzo rastući filmski festival koji će se održati od 4. do 8. rujna u Betini.

Prijaviti se mogu putem obrasca na službenoj stranici Betina Film Festivala (https://www.betinafilmfestival.com/) ili putem Freeway platforme (https://filmfreeway.com/BetinaFilmFestival, kupon zatražiti putem e-maila na desk@betinafilmfestival.com).
Betina Film Festival petodnevni je filmski festival hrvatskog i međunarodnog filma koji se održava drugu godinu zaredom u prekrasnom primorskom mjestu Betina, u Šibensko-kninskoj županiji. Orijentiran je na promicanje hrvatske kinematografije, prezentaciju kratkoga međunarodnog filma, edukaciju o filmskoj umjetnosti te istraživanje njezinih mogućnosti.

Natjecateljski program festivala čine projekcije kratkometražnih filmova podijeljene u tri kategorije: animirani, dokumentarni i igrani film, a najbolje od njih odabiru tri stručna člana festivalskog žirija.

Osim bogatog projekcijskog programa, veliku važnost BAFF pridaje i samoj edukaciji o filmskoj umjetnosti kroz predavanja, radionice za djecu i mlade, panel rasprave, a od ove godine tu je i BAFF Kampus preko kojeg mladi filmaši i filmašice mogu sudjelovati na filmskim radionicama i predavanjima koje će voditi stručni voditelji i predavači, kao i umrežiti se s drugim filmoljupcima i djelatnicima iz filmske industrije.

Sve detalje o festivalu potražite na službenoj stranici BAFF-a https://www.betinafilmfestival.com/, a za sva pitanja možete se obratiti na desk@betinafilmfestival.com.

Veselimo se vašim prijavama i dolasku na drugo izdanje Betina Film Festivala!, poručuju organizatori.

Izdvojeno

28. listopad 2020 09:50