StoryEditorOCM
Knjigeželja postala stvarnost

‘Kadena šibenskih ljudi‘ našeg sugrađanina Siniše Kostelca uskoro će ugledati svjetlo dana: ‘To je dar Šibenčanima‘

Piše šibenski.hr
3. rujna 2023. - 16:06

Knjiga ‘Kadena šibenskih ljudi – svidoci svog vrimena’, teško bolesnog sugrađanina Siniše Kostelca bit će, u organizaciji Foto kluba Šibenik predstavljena u četvrtak 7. rujna u 19 sati ispred glavnog ulaza Muzeja grada Šibenika.

Organizatori mole sve one koju su u Kadeni te sve one koji su financijskim putem pomogli kako bi Sinišina želja postala stvarnost, da dođu osobno predignuti svoju kopiju knjige na adresi Kralja Zvonimira 7A na Starom pazaru, od 8. do 15.rujna između 9 i 11 sati ili u poslijepodnevnim satima od 18 do 19.30. Na Facebook profilu Siniše Kostelca je i popis imena.

‘U slučaju da niste u mogućnosti osobno predignuti knjigu pa će to netko umjesto vas učiniti, javite se Siniši u inbox. No, ako se niti tako ne možete organizirati, ne brinite, knjiga će vam biti dostavljena na kućnu adresu’, poručili su.

Podsjetimo, Siniša Kostelac je u knjizi napisanoj u povodu 955 godina spomena Šibenika opjevao i slikom popratio 955 osoba u granicama šibenske biskupije. Knjiga je tiskana uz pomoć bojnih sponzora i sugrađana, a nedavno je iz Zagreba dopremljena u Šibenik.

Kako je sam autor naglasio, ‘Kadena je djelo u kojem se nalaze poginuli vatrogasci s Kornata, vatrogasci poginuli tijekom Domovinskog rata, u kojem su svi članovi trenutnog Gradskog vijeća, sportaši, glumci, političari, doktori, te mnogi drugi obični i neobični ljudi, a na slikama su sve osobe i pjesme koje su u opjevane u ‘Kadeni o šibeski ljudi’, na 970 stranica.

‘Kadena o‘ šibenskih ljudi‘ bit će dar Šibenčanima, njegovim suvremenicima koje će ‘uklesati‘ u stih.

03. svibanj 2024 09:49