StoryEditorOCM
Izložbeu gradskoj knjižnici

Dar mještanima za blagdane: otvorena tradicionalna izložba vodičkih likovnjaka

Piše Katarina Rudan
23. prosinca 2021. - 10:58

U multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Vodice prošlog petka je otvorena tradicionalna prosinačka izložba članova i polaznika radionica Likovne udruge "More“. Prilika je to da pri kraju godine izlože svoje radove te da se voditeljice radionica Manuela Srdarev i Marija Ivanda osvrnu na rad tijekom godine.

Ujedno, izložba je i dar mještanima Vodica i njihovim gostima te svima koji se u mjestu zateknu tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana da „zavire“ u knjižnicu i uživaju u uradcima vodičkih likovnjaka. Izložba će biti otvorena do kraja siječnja 2022. godine.

Da podsjetimo, Likovna udruga "More" osnovana je 1994. godine i svake godine nudi građanima Vodica, a i šire, kvalitetan i nadasve zanimljiv program likovnih kreativnih radionica za sve uzraste: djecu, mladež i odrasle. Ciljevi u radu likovnih radionica su učenje i savladavanje brojnih likovnih tehnika i vještina, razvijanje originalnosti i kreativnih sposobnosti u rješavanju različitih zadataka i motiva, te usvajanje estetskih vrijednosti domaće i svjetske kulturne baštine.

image
S otvorenja izložbe u Gradskoj knjižnici Vodice
Petar Grgurev
19. travanj 2024 22:31