StoryEditorOCM
IzložbeŠibenska knjižnica

Članice Tempere izlažu svoje korona-radove, na otvorenju neće biti publike

Piše Šibenski.hr
20. svibnja 2020. - 14:12

Ove srijede, 20. svibnja u Gradskoj knjižnici "JUraj Šižgorić" otvorit će se i prva likovna izložba nakon korone. No, kako je riječ o povratku u novo normalno i otvorenje izložbe bit će drugačije negoli je to u stvarno normalnim okolnostima. Naime, na otvrenje nije pozvana publika, ali će posjetitelji knjižnice izložbu moći razgledati sljedećih dana.

Izložba je nazvana "Teća i...", a riječ je o radovima članova šibenske likovne udruge Tempera. Korona je očito napravila svoje, a kako su mnogi u vrijeme dok su morali ostati doma samo kuhali, isprobavali recepte i kužinavali, ta se tema našla i u radovima šibenskih likovnjaka.

-U galeriji Knjižnice bit će postavljena izložba članica Udruge likovnih amatera Tempera pod naslovom „Teća i ...". Klasičnog otvorenja neće biti, što znači da će izložba biti otvorena, u 19 sati, bez publike, samo uz nazočnost autorā radova i predstavnika medija. Posjetitelji će izložbu moći razgledati do 1. lipnja uz poštivanje mjera o ograničavanju društvenih okupljanja koje je propisao Stožer civilne zaštite - poručili su iz šibenske knjižnice.

19. travanj 2024 12:21