StoryEditorOCM
FotogalerijaCrvena jabuka oduševila posjetitelje centra Dalmare

S poznatim sarajevskim pop rock bendom pjevali su svi prisutni, stari i mladi... Bio je to koncert za pamćenje! <br />  

Piše PROMO
14. rujna 2018. - 14:01

Jeste li primijetili koliko je lakše ući u novi radni tjedan kada vam je vikend bio ispunjen dobrim vibracijama i dragim ljudima? Jednako je i s početkom školske godine. Pred vašim malim učenicima, ali i pred vama, su izazovi savladavanja novih gradiva i svih popratnih aktivnosti. Upravo zato, Dalmare centar odlučio je ponuditi svojim posjetiteljima zabavu za pamćenje.

Znanje se množi dijeljenjem, a koncertom Crvene jabuke na glavnom trgu shopping centra Dalmare isto se dogodilo s veseljem. Rasplesani mališani i njihovi roditelji, posjetitelji svih generacija, zabavljali su se 13. rujna u večernjim satima uz dobro poznate hitove Žere i ekipe. Jedno je sigurno, publika je u ovom slučaju bila najbolji prateći vokal jer je sve odzvanjalo od starih, dobrih hitova sarajevskog pop rock benda.

Sa školskom godinom i vraćanjem u svakodnevicu, u jesenski ritam vraća se i shopping centar Dalmare. Pripremili smo za vas nove jesenske modne kolekcije u kojima ćete se lakše uhvatiti u koštac s obvezama.

Vidimo se!

20. travanj 2024 10:46