StoryEditorOCM
FotogalerijaPARTY NA OTOKU

Počeo je Love International u Tisnom: već prvog dana ekipa je neobuzdana; Pršti glazba i modne kreacije, djevojke su dale sve od sebe da budu primjećene

Piše M.K.
6. srpnja 2019. - 11:31

Love International se po četvrti put vratio u Hrvatsku, u The Garden Resort u Tisnom na Murteru.

U tjedan dana ova po mnogočemu unikatna manifestacija spaja festival i odmor u jedno za mnoge sjajno iskustvo, a da bi događaj zadržao "intimniji" karakter, kapacitet je ograničen na 2 500 ljudi.

"Taj koncept privlači posjetitelje iz SAD-a i Australije, Njemačke, Francuske, Islanda i cijelog svijeta" - tumači organizator događaja Nick Colgan.

"Uvijek radimo i na poboljšanju lokacije, te imamo i nove smještajne jedinice u The Garden Resortu, mobilne kućice, glamping u kampu, hostel, uz apartmane i airstream prikolice te možemo smjestiti oko 600 ljudi na samoj lokaciji dok je ostatak posjetitelja smješteno u Tisnom i okolnim mjestima.

Na samoj lokaciji ćemo smo godine predstavili i craft beer bar, te novu zonu s hranom koju je osmislio glavni kuhar Gardena Marko Palfi, a uključuje izbor veganske hrane i sokova, hranu s roštilja, gurmanske burgere, kao i juhe te azijsku hranu"  - pojasnio je Colgan, pa je jasno zašto je ekipa, još od poslijepodnevnih sati, u dobrom raspoloženju uz adekvatnu glazbu dobro opskrbljena i pivama.

A kako se zabavljaju otkrijte u našoj BOGATOJ FOTOGALERIJI.

 

 

18. travanj 2024 21:24