StoryEditorOCM
FotogalerijaFritulada

Na šibenskoj Hitnoj vas neće samo izliječiti, nego i dobro nahraniti; Liječnici i sestre s tog odjela spremaju najbolje fritule

Piše šibenski.hr
18. prosinca 2019. - 12:45

Pobjednici ovogodišnje Fritulade, tradicionalnog natejcanja u spremanju fritula, je ekipa šibenske hitne pomoći – OHBP OB Šibenik na čelu s Ninom Brajkovićem.

Na natjecanju održanom u šibenskom đardinu u sklopu Adventure, drugo mjesto pripalo je ekipi 'Mali Porat' pod vodstvom Šime Ferare, dok je brončana bila ekipa murterske 'Pršunatice' koje je predstavljala Mare Kovačev.

Na šestoj 'Freetuladi' natjecali su se još ekipa Osmijeh predvođena Frankom Ercegović, Biličke na čelu s Ana-Marijom Mikulandra, NP Krka – Štrumpfovi predvođeni s Doris Banić, Purgerice koje je predstavljala Magdalena Šetka, zatim ekipa 'Kontra' koju je vodila Sonja Rora, 'Merle' na čelu s Danijelom Škugor, a branitelj naslova bio je tim Šibenskog portala predvođen Anamarijom Crnica, koji je ove godine podijelio sedmo mjesto s Biličkama.

Ove godine u žiriju su bili šibenski dogradonačelnik Danijel Mileta, predsjednik županijske Obrtničke komore Joso Smolić, ravnatelj Muzeja grada Šibenika Željko Krnčević, te Dino Karađole, direktor TZ-a grada Šibenika.

25. travanj 2024 09:55