StoryEditor
FotogalerijaBlagdan sv. Mihovila

Donosimo atmosferu s procesije i mise povodom Dana grada Šibenika

30. rujna 2017. - 12:56

-Danas se sotona kamuflirao u mnogim i to najutjecajnijim medijima koji su više protuhrvatski nego hrvatski. Sotonska moć su optužbe i sijanje zla u srca ljudi i upravo tako postupaju mediji u Hrvatskoj, neprestanim podmetanjem dezinformacija, odbijajući širiti istinu o povijesti, niti dopuštaju da se pročisti sadašnjost, istakao je na početku današnje propovijedi pred katedralom sv. Jakova Vlado Košić, biskup sisački.

Košić je nakon procesije šibenskim ulicama i obalom predvodio središnju misu na otvorenom u povodu blagdana sv. Mihovila i Dana grada. Svečano urešen trg pred šibenskom prvostolnicom bio je ispunjen Šibenčanima, uzvanicima iz redova javnih političkih i crkvenih osoba, predstavnicima branitelja i brojnim turistima koji su sa zanimanjem pratili obred na najljepšem gradskom trgu.

-Duhovnoj vlasti Isusove crkve nitko se ne može oduprijeti i ona nikada neće proći. Premda se mnoge sile bore protiv Krista, ipak on na kraju pobjeđuje Sotonu nebeskom vojskom sv. Mihovila, poručio je msgr. Vlado Košić.
 

Izdvojeno

12. srpanj 2020 20:46