StoryEditorOCM
Fotođirledeni spektakl

Zagrebačke Pahuljice oduševile Šibenik! Donosimo atmosferu s predivnog klizališta na Poljani

Piše Šibenski.hr
27. prosinca 2021. - 18:47

Na šibenskom Vitićevom klizalištu, najljepšem adventskom klizalištu u Hrvatskoj, danas su Zagrebačke pahuljice Šibenčane i posjetitelje ostavile bez teksta svojim umijećem sinkroniziranog klizanja.

Atraktivne klizačice priredile su po prvi put pravi umjetnički performans na novouređenom glavnom trgu Poljani na radost velikih i malih koji su imali prilike vidjeti kako to rade profesionalci.

Pahuljice su tako napunile glavni šibenski trg i sva okolna uzvišena mjesta s kojih se moglo vidjeti kako članice najmasovnijeg i najpopularnijeg klizačkog kluba u Hrvatskoj pokazuju što su usavršile kroz mukotrpan rad koji, osim treninga na ledu, uključuje kondicijske treninge, sate baleta te uvježbavanje natjecateljskog programa izvan leda.

Na klizalištu u Šibeniku nastupile su klizačke ekipe kadetkinja A koja je sastoji od 20 klizačica u dobi od 8 do 13 godina te seniorke, koje čine 22 klizačice u dobi od 16 do 30 godina, a prosjek je 18 godina. Svaka ekipa se predstavila sa po dvije koreografije, a najzanimljiviji izlaz na led bio je posljednji seniorki, onaj akrobatski! Ipak je riječ o hrvatskoj reprezentaciji u sinkroniziranom klizanju koja će Hrvatsku predstavljati na Svjetskom prvenstvu u Kanadi iduće godine.

U našoj velikoj fotogaleriji provjerite kako je protekao sjajan nastup Zagrebačkih Pahuljica na središnjem gradskom trgu. Uživajte!

20. travanj 2024 02:23