StoryEditorOCM
FotođirGRADSKI ĐIR

Veljaču su Šibenke rezervirale za hlače i tajice

21. veljače 2019. - 13:01

Pobornice toplih čarapa, zimskih suknji ili haljina zaklinju se kako im je i za najhladnijih dana ugodnije u njihovoj ženstvenoj odjeći nego u hlačama. Ipak, čini se da su u manjini jer ako redovito pratite naš dnevni fotođir šibenskim ulicama, zamijetili ste kako su zimske mjesece dame "rezervirale" za hlače.

Uglavnom je riječ o usko pripijenim jeans modelima koji jednako dobro odgovaraju na sportsku ili elegantnu obuću-cipele, gležnjače ili čizme visokih sara. Također se mogu izvrsno kombinirati s različitim košuljama, sakoima i jaknama u elegantnijoj izvedbi ili, pak, u sportskoj varijanti - s popularnim duksicama, džemperima i ležernim kaputićima.

Naravno da ima i poštovateljica trendova - a trendi su već neko vrijeme tajice kožnatog izgleda, ali i onih koje ostaju vjerne klasičnim hlačama, odnosno trapericama.

Iz galerije smo, tako, izdvojili dvije naše sugrađanke različitih stilova: jedna je na klasične traperice odjenula klasičnu, svijetlu jeans košulju i odlično ih kombinirala sa špricanim sportskim kaputom, smeđim gležnjačama, odgovarajućim remenom, torbicom, maramom - čak i okvirom sunčanih naočala.

Druga se, pak, odlučila za crno-sivu varijantu, sparivši tajice izgleda sjajne kože s gležnjačama ravnog potplata, sivom tunikom zanimljiva dizajna i crnom kožnatom jaknom s krznenim ovratnikom, odnosno kapuljačom.

26. travanj 2024 09:41