StoryEditorOCM
FotođirGradski đir

U trendu su natikače...

31. svibnja 2018. - 14:04

Što jednostavnije i ležernije, to bolje. Tom se modnom izrekom ovih dana rukovode naše sugrađanke pri izboru odjevnih kombinacija za gradski đir. A zapravo, kombinacije uglavnom nisu ni potrebne. Dovoljno je pronaći kakvu zgodnu lepršavu ljetnu haljinicu, bilo koju majicu s rukavima ili bez njih i kratke hlače ili suknju, uskočiti u sandale i krenuti u điradu.

Upravo zbog te lakoće odabira "krpica" ljeto je damama, uz sve ostale blagodati, najomiljenije godišnje doba. Ovog ljeta lako je odlučiti se i za obuću. Uz standardne minimalističke sandale ravnih potplata, nose se natikače, i to baš u svim prigodama – od jutarnjih šetnji do noćnih izlazaka. Natikače će, najavljuju stilisti, ovih mjeseci "vladati" modnom scenom i bit će poželjne baš uz sve odjevne kombinacije.

Obuća koju smo do jučer nosili isključivo u kućnom izdanju, na plažu ili, eventualno, za đir do kvartovskog dućana, postala je omiljeni urbani trend. Sportski modeli natikača nisu iznimka; dapače, visoko su na modnoj ljestvici. Uostalom, možete ih primijetiti i na fotografijama iz naše šetnje šibenskim gradskim ulicama.

Za udobne natikače odlučila se tako dama u lijepoj haljinici kockastog uzorka, Šibenčanka u haljinici s cvjetnim dezenom i naša sugrađanka u kombinezon-suknji. Japanke su, također, bili čest odabir, i to ne samo kod pripadnica ljepšeg spola. Što vi kažete o tom novom trendu? Imate li kakvu modnu preporuku ili fotografiju iz gradskog đira? Ako imate, naša je e-mail adresa poznata: redakcija@sibenski-list.hr.

Pošaljite je!

06. svibanj 2024 04:46