StoryEditorOCM
Fotođirumalo tragedija

U centru Šibenika se urušio dio kuće! Samo zahvaljujući pukoj sreći nitko nije ozlijeđen, pogledajte fotografije

Piše šibenski.hr
7. studenog 2021. - 10:13

Jutros oko 9 sati urušio se dio kuće u samom središtu Šibenika, točnije u Ulici blajburških žrtava, doznaje se u Centru 112. Srećom, u trenutku urušavanja nitko nije bio u kući, a u uici nije bilo prolaznika, tako da nitko nije ozlijeđen.

Vatrogasci su već uklonili dio ruševina, kako ne bi smetale prolaznicima. Također, statičari će obaviti pregled kuće kako bi se znalo prijeti li daljnje urušavanje.

image
Nikša Stipaničev/Cropix

Dio urušene kuće oštetio je susjedni ugostiteljski objekt Moderato cantabile. Međutim, veće štete na poznatom šibenskom kafiću nema, oštećena je tek staklena stijenka u untutrašnjosti objekta koji radi normalno.

- U Ulici Bleiburskih žrtava,na kućnom broju 6,urušio se stambeni objekt te je pročelje opasno za prolaznike. Vatrogasci uklanjaju ruševine,a na terenu su i službe HEP-a te komunalno redarstvo. Trenutno izvode nužne radnje kako bi se spriječio odron na ulicu ili požar. Žurno će se postaviti zaštitne ograde i trake,a policija je privremeno ogranicila promet i prolazak ulicom- izvijestili su iz Grada Šibenika.

image
Nikša Stipaničev/Cropix
image
Nikša Stipaničev/Cropix
image
Nikša Stipaničev/Cropix
20. travanj 2024 04:50