StoryEditorOCM
FotođirGRADSKI ĐIR

Šibenke su iz svojih ormara izvadile najudobnije komade odjeće za vruće ljetne dane: Sve su začinile jednim neizostavnim modnim dodatkom

18. srpnja 2019. - 14:57

Ništa nije lepršavije, šarenije, otkačenije i ležernije od ljetnog odjevnog outfita koji ne poznaje stroge okvire i modne diktate. Pa pogledajte samo našu fotogaleriju iz tradicionalnog đira šibenskim ulicama!

Dame svih generacija odjenule su se baš onako kako im je najudobnije ovih vrućih dana. Među mlađima veliki su hit kratke hlače ili suknje od jeansa, posebno one "živog" ruba i iznošenog izgleda, ali to ne znači da nismo zamijetili popularne široke "trikvartače" ili primjere širokih traperica visokog struka koje su fashionisti prozvali mom-jeans modelima.

Odgovor ljetnoj temperaturi bile su i majičice ili bluzice sa tankim bretelama, veselim printevima i egzotičnim šarama. I pobornice haljina došle su konačno na svoje, pa smo u điru vidjeli najrazličitije krojeve i dezene najženstvenijeg odjevnog predmeta - od zvonastih i asimetričnih modela sa volanima, do jednostavnih lanenih primjeraka, onih ultratankih žarkih boja, ali i razigranih cvjetastih ili točkastih sa ili bez botuna cijelom dužinom.

Bit će zanimljivo i dalje pratiti sve te ljetne modne varijacije.

16. travanj 2024 17:59