StoryEditorOCM
FotođirGRADSKI ĐIR

Samo komplimenti za naše sugrađanke: Šibenke su za čistu peticu

14. veljače 2019. - 15:00

U našem tradicionalnom điru gradskim ulicama zapazili smo mnoštvo odličnih spojeva "teških" zimskih komada odjeće sa laganih materijalima karakterističnima za toplija godišnja doba. No, ta isprepletenost tekstura i predstavlja modni izazov. Lagane, prozračne tkanine, cvjetići i svijetle nijanse izgledaju iznenađujuće dobro u kombinaciji sa puloverima, džemperima, krznenim bundama i zimskim kaputima te su odlična baza za slojeviti boho outfit.

Tako smo među šetačicama zapazili mladu majku koja je predivnu dugu haljinu zmijskog trendi uzorka fantastično sparila sa gležnjačama s velikom “fjubom” i kožnatom biker jaknicom, a stil zaokružila srebrnastom torbicom i crvenom turban-kapicom.

Komplimenti i Šibenčanki koja je klasičnu bež jaknu spretno povezala sa dugom cvjetastom suknjom u zemljanim tonovima, maslinastim sakoićem, bijelom majicom i krupnom jantarnom ogrlicom.

Čistu peticu dajemo i dvjema damama različitih, ali jednako uspješnih modnih izričaja - jedna je ispod klasičnog kaputića kamel boje odjenula haljinicu cvjetnog dezena i sparila je sa lepršavom maramom, gustim čarapama i kremastim gležnjačama visokih potpetica, a druga se odlučila za sportsku varijantu slojevitosti-crni kaput "podigla" je zanimljivom maramom, bijelom košuljom, odgovarajućim puloverom i trapericama, a ultramoderna kockasta svijetloplava torbica bila je "točka na i".

16. travanj 2024 01:50