StoryEditorOCM
FotođirGradski đir

Pogledajte što nose Šibenčanke ovog ljeta: Sve je isto ko i lani - ležerno je i dalje trendi

26. srpnja 2019. - 14:08

Svaka sezona iznjedri neki ultramoderni trend, neku hit boju ili kroj. Ova, međutim, kao da ne slijedi to pravilo, barem kada se radi o viđenom u šibenskom gradskom điru.

Lani su se, primjerice, nosile točkice, cvjetići i prugice gotovo na svim odjevnim predmetima, od haljina i košulja, do hlača i majica. Ni ovoga ljeta sigurno nećete biti modno neosviješteni ako odaberete bilo što od toga. I kratke su hlače vladale modnom scenom, osobito one od iznošenog jeansa. Djevojke ih i ovog ljeta odabiru u svim prilikama, od ležerne dnevne šetnje gradom, pa do noćnih izlazaka. Jedino se mijenja accessoar i, eventualno, obuća.

A kad smo kod obuće, ni u tom se smislu nije nametnuo nikakav poseban model koji bi svaka fashionistica trebala imati da bude u hit izdanju.

Platforme su i dalje ostale prilično tražene, posebno one sa zlatnim, srebrnim ili kaišićima živih boja. Isti je slučaj i s anatomskim natikačama koje se nose i na najsvečanije kombinacije, niskim minimalističkim sandalama ravnih potplata i, dakako, krpenim patikama.

Sve to, zapravo, znači da je ovogodišnja ljetna sezona podatna za gradnju individualnog modnog stila koji ne podliježe kratkotrajnim trendovima.

19. travanj 2024 01:17