StoryEditorOCM
FotođirGradski đir

Originalno i ležerno: Pogledajte što se nosi na šibenskim ulicama

7. lipnja 2018. - 15:09

Rijetko kada je modna scena bila razigranija, osebujnija i maštovitija. Trend ležernosti, naglašene ženstvenosti i kreativnosti, preslikao se i na šibenske ulice, pa je doista teško pronaći obrazac ponavljanja u odjevnim stilovima naših sugrađanki. Ali je, zato, lako uočiti originalne i prelijepe dnevne kombinacije, kao stvorene za ležerni gradski đir.

Iako će svatko pronaći sebi bliski stil, izdvojit ćemo neke, po nama, osobito dopadljive odjevne izričaje. Svidio nam se, tako, atraktivan spoj žute majice i prekrasne zvonolike suknje srednje dužine asimetričnog prugastog dezena. Dama sa naše fotografije odjevnu je kombinaciju zaokružila izražajnom ogrlicom u boji zlata, crvenom torbicom i ove sezone ultra modernim crnim sandalima sa zlatastim ukrasima.

Uočili smo i našu sugrađanku koja je nježnu svijetlo plavu bluzicu kimono kroja sa interesanim krojem rukava spojila sa hlačama jarke ružičaste boje. Mala kraljevskoplava torbica i sjajne block-sandale u boji fuksije samo su dale dodatni obol odjevnom izboru.

Za izričito ležerni stil u kojemu dominira bijeli ton odlučila se, pak, naša treća modna favoritkinja. "Običnu" bijelu majicu bez rukava spojila je sa dugom suknjom decentnog prugastog dezena, dodala jednostavnu i vrlo efektnu ogrlicu, mladenački ruksak i natikače i, ne znajući, osigurala ulazak u našu modnu galeriju.

Zapazili smo i damu koja se odlučila za nježnu bijelu majicu čipkastog dezena i hlače diskretnog cvjetnog uzorka. Sparila ih je sa sandalicama ravnih potplata i torbom zahvalne boje pijeska.

Mogli bismo tako nabrajati do posljednje fotografije jer su, kao što rekosmo, sve kombinacije zanimljive na svoj način. Ako i vi imate neku fotografiju iz gradskog đira koju bi rado podijelili s nama-samo hrabro! Pošaljite je na e-mail adresu: redakcija@sibenski-list.hr i ulazak na zadnju stranicu vašeg i našeg "Šibenskog lista" bit će osiguran.

20. travanj 2024 00:53