StoryEditorOCM
FotođirGRADSKI ĐIR

Kiše jesenje

10. studenog 2017. - 13:23

Crno-bijela odjevna kombinacija, modna klasika koja će vječno vladati svijetom visoke i nosive mode, baš kao što će uvijek biti rado viđena u svim prilikama, od svečanih druženja i partyja do šetnje gradom, styling je koji nam je preporučila naša čitateljica Mirjana Gulin.

Prelijepu je crnu jaknicu originalnog kroja s upečatljivim ušicima i bijelim detaljima sparila s nježnom bijelom košuljom ravne, ruske kragne i suknjom ležernog polukružnog kroja. Guste crne čarape, otmjena crna torba i naočale za sunce zanimljivog dizajna zaokružili su outfit kakav se može prošetati bilo kojom svjetskom metropolom. Čestitamo, Mirjana! Sa sličnim stilom moguće se igrati do mile volje jer je crno-bijela kombinacija pun pogodak!

A naše su se sugrađanke ovih dana "igrale" i s kišnim kapima, pa se u điru moglo vidjeti raznoraznih kišobrana, od žutih (opjevanih i u pjesmi Atomskog skloništa), nježnoružičastih, plavih, bijelih, raznobojnih ili prozirnih do onih sa čipkanim, čak i plisiranim obodom.

Modni su se znalci odavno složili da su i kišobrani modni detalj o kojemu mnoge dame i te kako vode računa i usklađuju ga s garderobom. Jesu li u tome uspjele - prosudite sami. Naravno, nisu nam promakle ni Šibenčanke koje je kiša, unatoč preciznoj vremenskoj prognozi, zatekla nespremne. Žurile su do odredišta, onako bez kišobrana. Zabilježili smo i one kojima se nebo smilovalo, pa ih je pustilo da prošetaju između dva pljuska. Imate li i vi neku fotografiju iz šibenskog kišnog đira?! Bilo bi divno kada bi je podijelili s nama i poslali na e-mail: redakcija@sibenski-list.hr. Što god odlučili – gradski fotođir neće izostati!

16. travanj 2024 20:18