StoryEditorOCM
FotođirGRADSKI ĐIR

Kakvo vrime takva i odjeća; Od majica na špaline i onih kratkih rukava pa do sakoa, kožnih jaknica i balonera

18. listopada 2018. - 15:44

Od majica na špaline i onih kratkih rukava pa do sakoa, kožnih jaknica i balonera, od ljetnih natikača i sandala do salonki, patika i gležnjača – sve se to ovih dana nosilo u dnevnom điru šibenskim ulicama.

Nije ni čudno kad su temperature zraka znale premašiti, više nego ugodnih, 25 Celzijevih stupnjeva. Istina, jutra su bila hladnija, pa se po odjeći šetačica lako moglo razaznati tko se zbog posla, nastave ili drugih obveza ranije ustao. Jer, jedino su te dame posegnule za dugim rukavima.

U ljetno-jesenskom šarenilu naše fotogalerije sigurno ćete primijetiti zanimljive odjevne kombinacije. Pobornice ležernog stila vjerojatno će inspirirati jeans spojevi od glave pa (gotovo) do pete, udobna sportska izdanja u crnim tonovima ili mladenački odjevni odabiri koji u pravilu uključuju hlače od jeansa s visokim udjelom elastina.

Dame sklone elegantnijem i ženstvenijem stilu vjerojatno će zapaziti svoje sugrađanke u skladnim odijelima, lepršavim haljinama, dugim prozračnim tunika-košuljama ili, pak, kombinacijama jednostavnih majica i suknji zanimljivog kroja i uzorka.

Kako god, ima se što vidjeti. Za slučaj da i sami imate neki modni prijedlog za ovo doba godine, pošaljite nam svoju fotografiju iz đira. E-mail je: redakcija@sibenski-list. hr, a sve ostalo je naša briga.

18. travanj 2024 17:56