StoryEditorOCM
FotođirGRADSKI ĐIR

Jesen stigla, dunjo moja...

27. rujna 2018. - 11:23

Nema boljeg i praktičnijeg komada odjeće, pogotovo na prijelazu iz jednog u drugo godišnje doba, od dobrih starih traperica, vječno aktualnih "reba". Kad je bura početkom tjedna pokazala zube i spustila temperaturu za 10-ak i više stupnjeva, malo tko se nije dohvatio tog komada "urbane uniforme". Uostalom, pogledajte malo temeljitije naš gradski fotođir šibenskim ulicama.

Rijetki se nisu "uvukli" u jeans i time znatno olakšali izbor ostatka garderobe. Dovoljno je bilo pronaći kakvu tanju jaknu, majicu, džemper... i krenuti na posao, školu, u spizu ili, jednostavno, na kavu u grad.

Istina je da su traperice podložne trendovima i da iz sezone u sezonu mijenjaju izgled, stil, boju i kroj, ali ostaju kao modna konstanta. Isti je slučaj i s jaknama, suknjama i košuljama od jeansa. U našoj galeriji možete se u to uvjeriti, ali i inspirirati. Imate li i vi možda kakav jesenski jeans adut u ormaru i hoćete li ga ovih dana "prošetati" gradom?

Ako želite, možete nam poslati svoju fotografiju iz đira na našu e-mail adresu: redakcija@sibenski-list.hr pa ćemo je rado uvrstiti u vašu i našu omiljenu rubriku Šibenskog lista.

19. travanj 2024 23:53