StoryEditorOCM
FotođirGRADSKI ĐIR

Evo kako se Šibenke bore protiv vrućina; U haljini se lakše diše

14. lipnja 2018. - 21:33

Pravi je trenutak za lepršave ljetne haljine kao ultimativni modni hit ljetne sezone. Bilo da se radi o maksi modelima, koje stilisti toplo preporučuju za sve prilike, ili onima kraćega kroja, važno je da budu lagane, prozračne i, što je najvažnije – udobne. I na šibenskoj street style sceni zapazili smo pobornice haljina kao konkretnog odjevnog komada koji je, tako reći, dostatan sam sebi. Jer, haljinu je dovoljno spariti sa zgodnim sandalicama i torbicom i već se može u đir.

Nekolicina se Šibenčanki odlučila za one prugastog dezena koje prate liniju tijela ili se zvonoliko šire od struka, a vidjeli smo i par bijelih, jednu u boji ciklame... I inače bi se moglo kazati kako su naše sugrađanke u izboru odjeće prilično maštovite. Na gradskim su se ulicama, osim haljina, vidjele vrlo zanimljive kombinacije.

Svake je pohvale vrijedan jednostavan, ali efektan spoj bijelih hlača i majice s crnom til bluzicom i trendi sandalama. Odlično je figurala i dama u dugoj bijeloj tunici, bijelim hlačama i crnim špic-balerinkama na bijele točkice. Crvena torbica samo je upotpunila stil. Izdvajamo i ležerni stil prolaznice u bluzici asimetričnog kroja spuštenih ramena, skraćenim jeans hlačama s resicama na porubu nogavica, natikačama srodnih boja i sportskoj torbici.

Vjerojatno ćete i sami među fotografijama iz šibenskog đira pronaći neku kombinaciju koja odgovara vašem stilu. Ako, pak, i sami imate neki modni prijedlog, pošaljite nam svoju fotografiju i već će se u idućem broju Šibenskog lista naći na zadnjoj stranici. E-mail adresa je: redakcija@sibenski-list.hr Čekamo!

24. travanj 2024 07:03