StoryEditorOCM
FotođirGRADSKI ĐIR

Djevojke u ljetnim haljinama volim...

26. srpnja 2018. - 12:32

Ovo ljeto je definitivno u znaku haljina prilagođenih svakom ukusu i modnom izričaju. Na šibenskim ulicama za taj su se najženstveniji odjevni predmet odlučile mnoge naše sugrađanke, a kako možete primijetiti u fotogaleriji iz gradskog đira, zaista su stilski raznolike.

Varivaju od krajnje jednostavnih, pa do onih složenijeg kroja. Svidio nam se odabir mlade dame u kratkoj bijeloj haljini na kopčanje cijelom dužinom koju je zgodno sparila sa trendi gladijatoricama, jednim od najpopularnijih modela ljetne obuće i u ovoj sezoni.

Ležerno i moderno odjenula se i tamnokosa turistica koja je haljinu boje senfa s cvijetnim motivom "podigla" bijelim šeširićem i naočalama metalik odsjaja.

Lagana, prozračna haljina sa minijaturnim lepršavim volanićem na obrubu rukava odličan je odgovor na ljetnu vrućinu, pa sve pohvale i našoj sugrađanki koja ju je izabrala za điradu gradom i uskladila s komotnom torbom i natikačama.

Za sličnu se torbu, također i natikače, odlučila još jedna šetačica, a svijetlobež haljina zanimljivog cvijetnog uzorka također je bila pun pogodak.

Poštovateljice casual stila i prirodnih materijala pohvalit će i jednostavnu haljinu blijedoljubičaste nijanse uz koju su se dobro uklopile anatomske sandale ravnog potplata i platnena torba na prugice.

Ipak, na gradskim ulicama mogle su se, osim haljina, vidjeti i zgodne kombinacije hlača, majica, suknji.... pa ni njih nećemo izostaviti. Inspirirajte se!

19. travanj 2024 01:38