StoryEditorOCM
FotođirGRADSKI ĐIR

Bura iz ormara izvukla jakne...

25. listopada 2018. - 16:33

Nakon škure bure i pokoje kapi kiše s kojom je započeo ovaj tjedan – još će, kažu prognostičari, jedanput na koji dan zatopliti, a onda će nastupiti prava jesen. Ipak, Šibenčanke su se već opremile za sve vremenske (ne)prilike. Kako je jakna jedan od nezaobilaznih komada odjeće upravo za ove dane, u foto-điru smo "uhvatili" ovojesenske modele.

Dominiraju, naravno, kratke jakne od ekološke ili prave kože jer upotpunjuju stil neovisno o tome nose li se uz elegantniju ili sportsku odjeću. Slične odlike imaju i jeans inačice koje su istinski klasik, no zanimljivo je vidjeti i one neobičnih krojeva, boja i dodataka koje vanjštinu čine upečatljivom.

Ove će jeseni u điru biti i parka jakne ležernog izgleda, dugi blejzeri, kratke "proštepane" jakne krznenog ovratnika, ali i one dužeg kroja. Već su poneke dame i prošetale svoje omiljene, deblje favorite koji odolijevaju buri. Dakako, ovo je upravo idealno razdoblje i za balonere.

Nismo ih previše vidjeli u našem điru, ali ne znači da ih u idućem broju neće biti više. Dovoljno je samo pratiti vašu i našu omiljenu rubriku na zadnjoj stranici "Šibenskog lista" jer "oku" naše kamere malo što može ostati sakriveno.

20. travanj 2024 01:31