StoryEditorOCM
Zvijezde onlineSLAVLJE U OBITELJI

Ecija Ojdanić objavila slike s krizme svog voljenog sina: Da Jakov pokaže kako je izabrao najbolju i najzgodniju kumu!

Piše M. K.
6. svibnja 2024. - 21:08

Glumica Ecija Ojdanić ima popriličnu sljedbu na društvenim mrežama i rado dijeli s njima svoje najvažnije životne trenutke, bilo na poslovnom, bilo na osobnom planu.

Ovaj put se pohvalila da je njezin sin Jakov primio sakrament svete potvrde, te otkrila i kako mu je krizmana kuma bila njezina draga kolegica, glumica Barbara Nola.

"Jakovljeva krizma..

Predivan dan ispunjen ljubavlju, blagoslovom i prilika da se družimo s najbližima i najdražima! I da Jakov pokaže kako je izabrao najbolju i najzgodniju kumu! Roditelji su se ludo zabavili, a ni mladima nije bilo loše" - napisala je Ecija uz seriju fotografija na kojima se vidi kako su obitelj i prijatelji uživali u svečanoj, ali i opuštenoj atmosferi.

"Ma koliko je on isti ti❤️❤️❤️❤️" - među prvima je komentirala Viktorija Rađa, a Ecija joj je uzvratila iskreno: A ne vidim ti ja to. Ali, hvala u svakom slučaju!".

Objavu su ispratile brojne i brojne čestitke, najljepše želje za mladića koji je slavio svoj poseban dan.

image

Trkačica Ecija na makarskom polumaratonu prošle godine

Ivo Ravlić/Cropix

Mama Ecija, koja zahvaljujući discipliniranom životu sportske rekreativke ima liniju na kojoj joj zavide duplo mlađe, odjenula je bijelu haljinu sa šljokicama i istaknutim crnim pojasom sa cvijetom u struku.

Kuma Barbara je, kao i uvijek, bila modno nepogrešiva u divnoj dnevnoj, a svečanoj kombinaciji roza suknje s aplikacijom cvijeta i bijele košulje, oboje s detaljima od bisera i kamenčića.

image

Ecija Ojdanić i suprug Robert Orhel

Bruno Konjević/Cropix

Slavlju u obiteljskom stanu Ecije i njezinog supruga Roberta Orhela pridružila se i kolegica Ksenija Marinković, te Matija Šakoronja i Frano Mašković.

Ecija sa suprugom Robertom ima sina Jakova, a iz prvog braka kći Cvitu, danas 19-godišnjakinju, koja je blistala uz svog brata i obitelj u svečarskom danu.

image

Ecija Ojdanic i suprug Robert Orhel s djecom, Jakovom i Cvitom, na premijeri predstave "Tvorničke postavke" u režiji Ksenije Marinković

Vanesa Pandžić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. svibanj 2024 11:51