StoryEditorOCM
Showbizljevica, desnica...

Tram 11 novim albumom prešli na ‘desnu stranu ulice‘, javno ih pušta Velimir Bujanec. No, sjeća li se General Woo da je 2005. pjevao za SDP?

Piše PSD
24. siječnja 2022. - 16:59
Radi se o koktelu homofobije i mizoginije, šovinističke jugo- i srbofobije, antikomunizma, negatorstva ustaških zločina, mržnje prema medijima i liberalnom civilnom društvu, korona-skepticizma, prozivanja 'izdajnika', prizivanja militarizma i nasilja', rekao je o albumu Jerko BakotinBoris Kovačev/Cropix

General Woo je 2005. godine snimio reklamu za SDP. Prije nekoliko godina rekao je kako su se pojedinci u HDZ-u zbog toga čudili.

"Imao sam problema s lokalnom politikom, to jest pojedincima iz HDZ-a zato što sam snimio reklamu za SDP. Rekao sam im da su i oni mogli platiti za profi reklamu, kao i SDP, ali njima to nije bilo dovoljno. Čudili su se kako mogu snimiti reklamu za lovu, i to za SDP", govorio je ranije General Woo.

Na Twitteru je fotografiju s logom SDP-a ispod kojeg piše: "General Woo za SDP Woo 2005." sada objavio Nikola Baketa. Referirao se upravo na tu reklamu, piše Index.

"Kažeš, neki su tu samo zbog novca? Ajde...", poručio je Baketa u opisu fotografije i izazvao mnoštvo reakcija. Naime, General Woo je na dan izlaska albuma rekao kako ovime "razgolićuju političku scenu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 05:45