StoryEditorOCM
Showbiz‘VOLILI SMO ISTO...‘

Joli je Staki bio uzor, otkriva uspomene, anegdotu sa skijanja: Dogovorili se na piće, njega nema, kad ono...

4. svibnja 2023. - 14:38

Na glazbenoj sceni danas je golema tuga jer nas je napustio veliki glazbenik Jasmin Stavros. Prijatelji i kolege se opraštaju od njega uz poruke koje tjeraju suze na oči, a za Slobodnu se i popularni pjevač Jole prisjetio anegdota sa Stavrosom, koji mu je bio i prijatelj, suradnik, kolega ali i uzor. 

image
Jakov Prkić/Cropix

"Bija san upoznat s njegovom dijagnozom, bilo mu je jako teško, jako ga je bolilo, ali nekako uvik misliš da ima nade, izvuć će se. Nisan bija spreman na ovu vijest od jutros da nas je napustija.

Prije mog ozbiljnog ulaza u estradne vode i suradnje s Tončijem Huljićem, mojim prijateljima, prijateljicama i meni obilježija je sve izlaske. Bija je ritual ić na piće, pa na Stavrosa! Di god je on piva, to je bilo krcato. On se trudija zabavit ljude na lip i kulturan način i bija je rekorder za bit na stageu. Volija je bit dugo na bini i zabavljat ljude, isto ka i ja.

Bija mi je uzor i po svojoj jednostavnosti, bija je i veliki radoholičar. Ima san sriću šta mu je Tonči radija puno odličnih pisama i kad je došla suradnja sa mnom, napravija je pismu za mene i Stakija. Naravno da je pisma "Kocka šećera" odma postala mega hit. Obilježija mi je mladost pozitivom. S njegovih smo koncerata išli uvik isplesani, zadovoljni, nasmijani...", priča nam utučeni Jole.

image
Saša Burić/Cropix

"On je bija i veliki ljubitelj skijanja. Volija je sport općenito, ali mislin da mu je skijanje bilo broj jedan. On bi skija po misec dana godišnje, a svi obično idemo tjedan dana skijat. Išli smo jedne godine skupa u Italiju na skijanje. Dogovorili bi se da idemo iza ručka popit piće. Mi dođemo, njega nema. Staki na stazi, gori-doli, gori-doli. On nije staja, skija bi cili dan! Onda bi tek na kraju skijanja popili pivicu i zezali se.

Volija je život, obitelj, molit se i volija je garderobu….

image
Arhiva Cropix

Zadnji smo put nastupili u Ljubljani, nema godinu dana. Bilo je super, kako će bit s njim! Poveznica nam je i šta i on i ja imamo bend s Brača. On i njegova Naranča i ja i moj Bolero. Volin te ljude koji razume odlično muziku i super sviraju i veseli su. Ima san i ja sriće nać takav bend ka i on. Njega i Naranču pamtin uvik vesele i nasmijane. Bio mi je svakako jedan od uzora u poslu" - ispričao nam je Jole.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 04:18