StoryEditorOCM
ShowbizNAKON DVIJE GODINE

Gotovo je, Ben i Jennifer se razvode!? Otkrivamo što se sve zbiva u vili od 60 milijuna, ona ga nije mogla kontrolirati

Piše Marija Čović
16. svibnja 2024. - 12:07
Ben Affleck i Jennifer Lopez na premijeri filma ‘This Is Me...Now: A Love Story‘ u veljači ove godine, u javnosti nisu viđeni zajedno već sedam tjedanaMonica Schipper/Getty Images Via Afp

Sve su glasnije priče da ne štima brak Jennifer Lopez i Bena Afflecka, slavna pjevačica, glumica i uspješna poduzetnica opet je viđena sama u Los Angelesu, a zadnji put je s mužem u javnosti viđena prije sedam tjedana u New Yorku, i oboje su izgledali neraspoloženo.

Izvori tvrde kako je hollywoodski par na putu prema razvodu nakon manje od dvije godine braka, 54-godišnja Jennifer je bez 51-godišnjeg supruga bila i na prošlotjednoj priredbi Met Gala.

image

Jennifer Lopez na priredbu Met Gala stigla je bez supruga Bena Afflecka

Angela Weiss/Afp

Tvrdi se i da se Ben već iselio iz njihove 60 milijuna dolara vrijedne kuće s 12 spavaonica i 24 kupaonice, a neki mediji pišu kako je Jennifer već počela na Beverly Hillsu tražiti novu kuću jer će prodati zajednički dom, kojeg su kupili nakon dvogodišnje potrage.

On se, tvrde neimenovani izvori, fokusirao na posao i troje djece. Oni se nikad neće prestati voljeti, ali ona njega ne može kontrolirati, a on nju ne može promijeniti, nije bilo nikakvih izgleda da će njihov brak potrajati, kaže jedan izvor.

Kobni dokumentarac

Jenniferina odluka da u veljači objavi svoj dokumentarac "The Greatest Love Story Never Told", koji je kronika njezine i Benove ljubavne priče, navodno je značajno pridonijela bračnim problemima.

Ben nije bio presretan zbog tako javnog izlaganja njihove intime, njihove privatne trenutke smatra svetima, a ona je kazala kako mu nije ugodno zbog svega toga, ali je ne želi ograničavati.

Dokumentarac je, zajedno s filmom "This Is Me... Now" i istoimenim Jenniferinim devetim studijskim albumom, dio trodijelnog samofinanciranog multimedijskog projekta koji se bavi njezinom životom i potragom za ljubavi.

Golema pozornost javnosti kumovala je i raspadu njihove prve veze prije više od 20 godina i razlaza neposredno uoči već isplaniranog vjenčanja.

Romansu su započeli još 2002. godine nakon što su više vremena proveli zajedno na snimanju filma "Gigli" u prosincu 2001. godine. Mediji im nisu davali mira, a tabloidi su ih prozvali "Bennifer".

Zaručili su se u studenome 2002. godine i planirali vjenčanje 14. rujna 2003. u Santa Barbari u Kaliforniji, ali su ga četiri dana prije ceremonije odgodili zbog goleme medijske pozornosti.

- Kad smo počeli ozbiljno razmišljati da angažiramo tri lažne mladenke na tri različite lokacije, shvatili smo da je nešto pogrešno – kazala je kasnije Jennifer.

U to vrijeme im nije bilo suđeno i razišli su se u siječnju 2004. godine. Jennifer je rekla kako je Benova uznemirenost zbog medijskog proganjanja bio jedan od razloga za raspad veze. Za taj je prekid kazala da je to bio prvi put da joj je zaista slomljeno srce, u drugo vrijeme i u drugim okolnostima, tko zna što je moglo biti, ali postojala je iskrena ljubav.

Vjenčanje u Las Vegasu

Tijekom godina ostali su u kontaktu i uvijek su jedno o drugom govorili s poštovanjem. Vezu su obnovili u proljeće 2021. godine, a nakon što su ponovno postali par, oboje su govorili o tome koliko su sretni što su dobili drugu priliku.

Zaručili su se u travnju 2022. i bračne zavjete su izrekli u srpnju 2022. godine na tajnom vjenčanju u Las Vegasu, nakon čega je u kolovozu uslijedila trodnevna svadbena proslava na Benovom imanju u Georgiji.

image

Jennifer i Ben su imali nekoliko neugodnih scena u javnosti, zbog čega se počelo govoriti o problemima u braku

Fia Pictures/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Fia Pictures/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Ovo nije prvi put da se priča o problemima u braku, u svibnju prošle godine snimljeno je kako je Ben zalupio vratima automobila nakon što se Jennifer smjestila na suvozačko mjesto, što je izazvalo "ludilo" na društvenim mrežama. U nekoliko navrata snimljeni su i u raspravama koje su sličile na svađe, a veliku pozornost izazvali su i neugodnom situacijom na lanjskoj dodjeli nagrada Grammy kad je Jennifer "ispalila" zbog nečega što je Ben rekao.

Jennifer ima 16-godišnje blizance Emme i Maxa s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem, a ben s bivšom suprugom Jennifer Garner ima 18-godišnju Violet, 15-godišnju Seraphinu i 12-godišnjeg Samuela.

Sljedećeg mjeseca Jennifer bi trebala krenuti na koncertnu turneju za koju prodaja ulaznica ne ide baš najbolje, organizatori su navodno čak htjeli otkazati nastupe na području Sjeverne Amerike, ali nitko nije uspio uvjeriti Jennifer da bi to bio mudar potez.

A je li njihov brak u zaista na rubu raspada, vjerojatno će se brzo doznati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. svibanj 2024 18:18