StoryEditorOCM
Promo arhivsretni dobitnik

Nikola Vrabec iz Jakovlja sretni je dobitnik automobila Honda Civic u Croduxovoj nagradnoj igri!

Piše Promo
3. siječnja 2020. - 13:51

Dana 20.12.2019. u prostorijama upravne zgrade Croduxa izvučen je dobitnik glavne nagrade u nagradnoj igri „Crodux nagrađuje!“. Kupon dobitnika izvukla je poznata pjevačica Maja Šuput, u prisustvu tročlane komisije i javnog bilježnika.

Nikola Vrabec sigurno će pamtiti ovaj Božić! Mladom magistru sociologije posrećilo se u Croduxovoj nagradnoj igri u kojoj je osvojio automobil Hondu Civic Elegance Navi Le. U četvrtak, 02.01.2020. godine, na Crodux benzinskom servisu Začretje Pustodol preuzeo je ključeve i s osmjehom na licu odvezao se u svom novom automobilu! 

„Čest sam posjetitelj Croduxovih benzinskih servisa jer mi odgovaraju lokacijski, a i djelatnici su uvijek prijateljski raspoloženi! Inače rijetko sudjelujem u nagradnim igrama, ali nagrada je bila jako primamljiva pa sam odlučio odigrati! Ubacio sam nekoliko kupona, a jedan od njih je bio dobitan! Ovo je prvi put da sam osvojio ovako vrijednu nagradu! Kada me nazvala pjevačica Maja Šuput, nisam mogao vjerovati, ali potom sam primio poziv od ljudi iz Croduxa i shvatio da je to istina. Bio sam presretan! Ovim putem im se zahvaljujem.“ 

Podsjetimo, nagradna igra trajala je šest mjeseci, od sredine lipnja do sredine prosinca, a osim automobila kao glavne nagrade , kupci su imali priliku osvojiti i mjesečne nagrade:

6 x Samsung Galaxy S10 128 GB DS
6 x Crodux kartica za gorivo pojedinačne vrijednosti od 3.000 kn

Imena svih sretnih dobitnika objavljena su na službenoj web stranici Crodux-a. Zahvaljujemo Nikoli i čestitamo mu na osvojenom automobilu te mu želimo sretnu i sigurnu vožnju! Također, zahvaljujemo i svim ostalim sudionicima Croduxove velike nagradne igre.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 19:13