Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

Dana 25.III.2020. godine navršava se mjesec dana od kada je prestalo kucati veliko srce naše drage supruge, majke, bake i svekrve

ELA BOKAN

Ovim putem zahvaljujemo rodbini, prijateljima, znancima i susjedima koji su bili uz nas, izrazili usmene, pismene riječi utjehe i dostojanstveno ispratili našu dragu pokojnicu na vječni počinak. Teška je spoznaja da više nisi s nama, ali živiš i dalje u našim srcima. Zauvijek ostaješ dio nas, dio naše priče, misli, suza i smijeha. Naučila si nas mnogo čemu, ali najtežu lekciju si nam ostavila da naučimo sami, a to je kako živjeti bez tebe. Zahvalni suprug i sinovi s obiteljima. Počivala u miru Božjem.
Prošlo je mjesec dana da nas je napustio voljeni

JOSIP ŽARKO

Svaka riječ utjehe i pružena ruka značili su mnogo. Hvala svima na svakoj minuti podijeljenoj s nama u našoj tuzi i boli. Zahvaljujemo se i gradonačelnicima Kaštela i Solina, Denisu Ivanoviću i Daliboru Ninčeviću, kolegama iz Slobodne Dalmacije, Cropixa i Hanza Medie, Agencije za komercijalnu djelatnost i tvrtke Armirač. Hvala ti za ljubav koju si darivao, poštenju kojem si nas učio. Bio si veliki čovik. Vjera da nas čuvaš i voliš, daje snagu da živimo dalje. S tobom u srcu i mislima. Obitelj Žarko Počivao u miru Božjem.
Dana 25.III.2020. navršava se tužnih mjesec dana otkad nas je napustila naša voljena

MARIJA KAPOVIĆ

rođ. Radonić 1928. - 2020.
Duboko dirnuti pažnjom, koja nam je iskazana u trenucima naše tuge, zahvaljujemo rodbini, prijateljima, susjedima i svim dragim ljudima koji su nam izrazili usmene ili pismene riječi utjehe, te dostojanstveno ispratili pokojnicu. Tvoji najmiliji. Počivala u miru Božjem.
Dana 25.III.2020. navršava se tužnih mjesec dana od smrti našeg voljenog

MARKO MAROVIĆ

Pavao 1935. - 2020.
Zahvaljujemo rodbini, prijateljima, župnicima u našoj župi, te svim dragim ljudima koji su bili uz nas i dostojanstveno ga ispratili s vjerom u vječni život. Zahvala svima na prilogu za potrebe župe u Postirima. Posebna zahvala Općini Postira, NK Sardi i TZ Postira. Nedostaješ nam. S ljubavlju i ponosom tvoja supruga Nada i djeca s obiteljima. Počivao u miru Božjem.
Dana 25.III.2020. navršilo se tužnih mjesec dana od kada nas je napustio naš voljeni

TOMISLAV (MIĆUN) MILINOVIĆ

pok. Ivana i Mile Dragovoljac domovinskog rata i vatrogasac DVD-a Lovreć
Duboko dirnuti dostojanstvenim ispraćajem našeg voljenog pokojnika, ovim putem zahvaljujemo rodbini, prijateljima i susjedima i svima koji su ga ispratili na vječni počinak i njegov grob okitili cvijećem. Hvala vam za svaki stisak ruke i iskazanu sućut, usmeno i pisanim riječima. Posebno zahvaljujemo Hrvatskoj vojsci, UHDDR-a Imotski, suborcima 115. brigade, DVD-u Lovreć, JVP Imotski, DVD-u Imotski te ostalim vatrogasnim društvima koji su prisustvovali na ispraćaju i veliko hvala župniku fra Dinku Bošnjaku na dirljivim riječima i župnom crkvenom zboru na veličanstvenom pjevanju. Hvala Općini Lovreć, djelatnicama projekta "ZAŽELI" koji su mu pomagali, dr. Peranu i cijelom medicinskom osoblju ambulante Lovreć. Zahvaljujemo se svim doktorima i medicinskom osoblju, posebno JIL-a plućnog odjela bolnice Firule. Hvala pogrebnim uslugama i cvjećarnici Perkan. Još jednom svima od srca veliko hvala! Zahvalna sestra Smiljana Kovačić s obitelji Počivao u miru Božjem.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN