StoryEditorOCM

puše i padaNevrijeme je izazvalo probleme na Jadranu: u prekidu su brojne trajektne i katamaranske linije

Piše OM
21. siječnja 2023. - 09:24

Nevrijeme uzrokuje probleme na kopnu i moru.  U priobalju puše bura, povremeno sa olujnim i orkanskim udarima, a u prekidu su brojne trajektne, katamaranske i brodske linije, izvijestili su u subotu ujutro iz Hrvatskog auto-kluba (HAK). 

U prekidu su trajektne linije: Brestova-Porozina, Prizna-Žigljen, Lopar-Valbiska, Stinica-Mišnjak, Zadar-Silba-Mali Lošinj, Supetar-Split, Sućuraj-Drvenik, Sumartin-Makarska, Split-Vis, Trogir (Soline)-Drvenik M.-Drvenik V., Dubrovnik-Koločep-Lopud-Suđurađ, Ubli-Vela Luka-Split, Prapratno-Sobra i Orebić-Dominče;

Ne plove niti katamaranske linije: Pula-Zadar, Rijeka-Cres-Mali Lošinj, Rijeka-Rab-Novalja, Zadar-Premuda-Silba-Olib, Ubli-V. Luka-Hvar-Split, Vis-Split, Jelsa-Bol-Split, Split-Rogač-Milna, Ubli-Korčula-Dubrovnik, Korčula-Hvar-Split i Dubrovnik-Šipan-Mljet. Katamaran na liniji Šibenik-Laprije-Žirje u prekidu je od 9 sati.

Neće isploviti niti brodske linije: Mali Lošinj-Unije-Susak, Vrgada-Pakoštane-Biograd, Orebić-Korčula i Dubrovnik-Koločep-Lopud-Suđurađ.

 

20. travanj 2024 13:40