StoryEditorOCM

velika akcijaKod Konavala nestao 47-godišnji ribar: policija i HGSS pretražuju kopno i more

Piše OM
12. prosinca 2022. - 11:33

Na području Konavala nestao je ribolovac. Policija je jučer primila dojavu o nestanku 47-godišnjeg muškarca, a u potrazi sudjeluje 26 policijskih službenika s dva policijska plovila. Također, uključeni su i pripadnici HGSS-a, a pretražuje se kopneno i morsko područje od Konavala do Župe dubrovačke.

IZ PU dubrovačko-neretvanske apeliraju na građane da se jave na broj 192 ukoliko nešto primijete, ali da zbog loših vremenskih prilika ne kreću samoinicijativno u potragu. 

 - Jučer u jutarnjim satima na području konavoskih stijena, tijekom ribolova s obale, nestao je prijatelj ribolovac Damir Ilić! Oprema za ribolov, osim ribolovnog štapa je pronađena na stijenama, što upućuje na to da je upao u more i od tog trenutka mu se gubi trag. U tijeku je potraga! Vrijeme u jutarnjim satima je bilo izrazito valovito s jakim kurentom u smjeru Cavtata. Apeliramo na svih koji se nalaze na moru ili u blizini mora na području konavoskog i dubrovačkog akvatorija da posebno obrate pažnju! Ukoliko primjetite išta sumnjivo odmah javite na 112. Hvala, objavljeno je na Facebook stranici Ludo more. 

16. travanj 2024 21:53