StoryEditorOCM

završena proceduraGradonačelnik Paga o uzgajalištu ribe kod Mauna: Otvorit će se oko trideset radnih mjesta. Cromaris poštuje sve ekološke standarde

Piše OM
8. siječnja 2021. - 08:59

Nakon što je završena zakonska procedura oko Studije utjecaja na okoliš uzgajališta bijele ribe kod Mauna, gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić (na slici) izrazio je zadovoljstvo što će se taj projekt uskoro realizirati, javlja Radio Pag.

- Za Grad Pag to je vrlo značajno, jer se radi o pogonu u kojem će se otvoriti oko trideset radnih mjesta - rekao je za Radio Pag gradonačelnik Fabijanić.

- Taj projekt je u skladu sa županijskim i gradskim prostornim planovima. Tvrtka Cromaris poštuje sve ekološke standarde, sve će se raditi po standardima Europske unije, a Cromaris je prva na Jadranu u poštivanju ekoloških standarda.

- Grad Pag je zainteresiran da taj projekt zaživi, jer se odmah na početku otvara trideset radnih mjesta. Vjerujem da će taj projekt i dalje razvijati i da će u budućnosti biti i više radnih mjesta. Uzgajalište bijele ribe kod Mauna sigurno će doprinijeti razvitku Grada Paga. Građani su na javnom izlaganju iskazali interes za ovaj projekt i nije bilo niti jednog negativnog komentara. Dapače, svi komentari bili su jako pozitivni - rekao je gradonačelnik Ante Fabijanić za Radio Pag.

Uzgajalište bijele ribe kod Mauna počet će raditi iduće godine.

19. travanj 2024 19:49