StoryEditorOCM

FUSIONUz vrhunski zvuk ide i light show: Garmin predstavlja sustav optimiziran posebno za brodove

Piše Ž. S.
24. siječnja 2021. - 10:47

Američki Garmin, vodeći svjetski proizvođač brodske elektronike, predstavlja Signature Series 3 Wake Tower zvučnike tvrtke Fusion Entertainment, jednog od svojih brendova, sada s najširom ponudom boja i tonova dostupnih na tržištu.

Signature serija 3 pruža uistinu vrhunsko audioiskustvo na vodi, zahvaljujući jedinstvenom spektru boja dizajniranom za upotpunjavanje svakog broda i stila.

Wake Tower zvučnici su prvi na tržištu koji kombiniraju tradicionalne crvene, zelene i plave LED diode s hladnom i toplom bijelom (CRGBW) rasvjetom za cjelovitu paletu boja - od vrhunskih pastelnih do jarkih nijansi. Te diode nude tisuće mogućnosti za prilagodbu osvjetljenja i efekata sustava zvučnika, a istovremeno pružaju vodeće audio performanse.

Optimizirani posebno za brodove, zvučnici se odlikuju novim dizajnom s još većim prorezom i precizno izračunatom zapreminom kućišta za reprodukciju kristalno čistog zvuka visokih performansi na svim razinama glasnoće. Čvrsti, lagani materijal CURV koristi se u zvučnicima i pruža ne samo veću definiciju i izlaz zvuka, već i zaštitu od morskih vremenskih uvjeta.

Cijela kolekcija Signature Serije 3 dizajnirana je i opremljena za primjenu u plovidbi u stvarnom svijetu, a podržana je trogodišnjim potrošačkim jamstvom. Imaju ocjenu IP65, zaštićeni su od prašine, vode i UV zraka, tako da nautičari mogu biti sigurni znajući da su njihovi zvučnici dizajnirani da izdrže sve vremenske uvjete na brodu.

Zvučnici su dostupni u rasponu od 5150 do 7550 kn. Dolaze u klasičnoj veličini od 8,8, 7,7 i 6,5 inča, s višestrukim dodacima za jednostavnu ugradnju i brojnim opcijama korištenja na brodu.

19. travanj 2024 05:08