https://slobodnadalmacija.hr/templates/site/images/svgs/SD_dojavi.svg Slobodna Dalmacija - Novo u Dentechu: Digitalni dizajn Vašeg savršenog osmijeha uz iTero!
StoryEditor
ŽivotPromo

Novo u Dentechu: Digitalni dizajn Vašeg savršenog osmijeha uz iTero!

Piše PR
19. listopada 2020. - 08:00
Dentech koristi modernu digitalnu tehnologijuCarter Dow Photography

Sigurno ste se više puta susreli s razno raznim aplikacijama na vašem mobilnom uređaju. Neke vas mogu pomladiti, neke postarati, neke uljepšati a neke poružniti. Tako je, u zadnje vrijeme, u modi aplikacija koja vaš nesavršeni osmijeh pretvara u savršeni. Sve su to zabavne aplikacije, ali svi znamo da su miljama daleko od istine. Dentech ne koristi aplikacije kojima će vam prikazati vaš savršeni osmijeh, Dentech koristi modernu digitalnu tehnologiju. Takav pristup je siguran i realan, bez lažnih obećanja.

image
Itero daje brzu i jasnu digitalnu sliku usne šupljine

Jeste li čuli za iTero, prvi 3D intraoralni skener s NIRI tehnologijom?

Itero daje brzu i jasnu digitalnu sliku usne šupljine, kao i precizan tijeka rada i terapije, kako bi pacijenti mogli vizualizirati svoj novi osmijeh. Koristi se u Invisalign terapiji, a zahvaljujući virtualnoj 3D simulaciji, pacijenti mogu, osim frontalne slike vidjeti i oba profila, lijevo i desno. Što je nemoguće postići bilo kojom aplikacijom.

Zahvaljujući ovom uređaju moguće je usmjeriti tijek ortodontskog rada, kao i simulirati sve faze liječenja.

image
Digitalna ortodoncija donijela nam je Invisalign sustav

Štetnog zračenja nema, što iTero čini sigurnim saveznikom.

Digitalna ortodoncija donijela nam je Invisalign sustav – nevidljivi mobilni aparatić za zube izrađen po mjeri upravo pomoću moderne 3D tehnologije. Itero nudi mogućnost skeniranja usne šupljine, što omogućava bržu i jednostavniju komunikaciju s pacijentima i preciznu izradu ortodontskih udlaga.

image
Kreirajte svoj novi osmijeh

Itero stomatolozima pruža predvidive rezultate i siguran plan terapije, a pacijentima realnu sliku rezultata. Ono što će pacijenti vidjeti na ekranu je zapravo finalan ishod same terapije.

Zanima vas kako to sve izgleda uživo?

Zakažite besplatan pregled u stomatološkoj ordinaciji Dentech, bez ikakvih obaveza, i zajedno sa njihovim stručnjacima kreirajte svoj novi osmijeh.

Javite se na 021 488 699 ili info@dentech.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

05. prosinac 2020 05:39