StoryEditorOCM
ŽivotSVAKA JOJ ČAST

Ispovijest žene koju je muž ostavio s dvoje male djece: ‘Htio nas je izbaciti na ulicu, ali onda je uskočila svekrva...‘

Piše mozaik sd
3. svibnja 2024. - 16:46

Ispovijest žene koju je suprug ostavio s dvoje male djece mnoge je rasplakala, a potez njezine svekrve vrijedan je divljenja, prenosi Kurir.

Naime, ovu ženu ostavio je suprug, te ju je s dvoje male djece htio izbaciti iz stana, no na svu sreću njezina je svekrva učinila nešto neočekivano.

- Kad me muž ostavio samu s dvoje male djece njegova majka je došla do mene, plakala i molila da joj oprostim. Govorila sam joj da nije kriva, a ona je uporno govorila da je sigurno kriva i da ne zna gdje je pogriješila - napisala je ova žena na sajtu "Ispovjesti".

image
Screenshot/Ispovesti.com

Dodala je kako je njezin suprug otišao s ljubavnicom te joj je rekao da ima mjesec dana da izađe iz stana dok se on ne vrati.

- Inače, to je stan njegove majke koji je trebao pripasti njemu. Prepisala je stan na mene i moju djecu, a njemu je rekla da se više ne može vratiti tamo - napisala je ova žena.

Mnogi su pohvalili svekrvin potez.

- To je uradila i moja baba.  Sara Crnogorka. Otac nas je ostavio, nas troje, i sve je prodao, ostala je samo kuća koja je trebala biti njegova... Baba nije dala majci da ode, već je ona ostala s nas tri u kući, kuću ostavila njoj - navodi se u jednom od komentara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 18:56