StoryEditorOCM
ShowbizVEČERAS SPECIJAL

Lidija Horvat Dunjko otkrila zašto nije s Magazinom pobijedila u Irskoj: Otvoreno su rekli da će teško održati Euroviziju u zemlji gdje padaju bombe!

16. svibnja 2020. - 20:35
Lidija Horvat Dunjko (s kćeri Antonijom, također sopranisticom) priznaje da joj je Eurosong bio najbolja reklama u karijeriAndrej Švoger/Hanza Media

I kad se Eurosong otkaže, glazba ostaje, pa će se tako večeras na HRT1 od 21 sat, umjesto ovogodišnjeg finala izbora za pjesmu Eurovizije, iz Nizozemske uživo emitirati zamjenski dvosatni show kojim će se predstaviti svi nesuđeni natjecatelji ovogodišnjeg otkazanog natjecanja.

Televizijski spektakl "Europe Shine a Light" nudi jedinstven sadržaj za sve zemlje koje su trebale sudjelovati na Eurosongu, ukupno njih 41, a cilj emisije je odati počast te inspirirati i povezati Europu i Australiju u želji da se svim ljudima pruži nada i osjećaj zajedništva.

Upravo to prije točno 25 godina hrvatskim gledateljima, ali i onima širom Europe pružili su Magazin, tada je u njemu pjevala Danijela Martinović, i naša operna primadona, sopranistica Lidija Horvat Dunjko.


U Dublinu su te...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 17:19