StoryEditor
ShowbizBOGAT PROGRAM

Kulturaljka i Regius mini break: U Šibeniku će za vikend zasvirati stara Daleka Obala

Piše PSD
24. rujna 2020. - 21:40
Jakov Prkić/arhiva/Cropix

U Šibeniku će za vikend zasvirati stara Daleka obala. Nakon skoro 20-ogodišnje pauze, odnosno razlaza Bana i benda, fanovi Daleke obale će konačno imati prilike čuti sve stare hitove koje je svojevremeno napisao Marijan Ban s novim frontmenom-Jakšom Jordesom

Premijerno su svirali prije 2 tjedna u Pakoštanima, a ovaj u Šibeniku će im biti drugi nastup.

Sve će se to događati u sklopu ovogodišnjih glazbenih projekata Kulturaljka 2020 i Regius mini break, 25. i 26. rujna 2020. u novom koncertnom prostoru Hala Šibenik.

Tako će 25. rujna, u petak u sklopu projekta Kulturaljka nastupati TBF i Let 3, a u subotu 26. rujna Regius mini break donosi uživo nastup Daleke Obale. 

Ovaj projekt se realizira kroz šibensku PARK organizaciju, dugogodišnjeg aktera na lokalnoj kulturnoj sceni, koja je tijekom desetljeća aktivnog rada u Šibeniku ugostila preko 150 izvođača iz Hrvatske, Europe i svijeta te pokrenula prepoznatljive glazbene brendove Kulturaljka, Regius Festival, Membrain Festival te serijal rock koncerata na otoku Murteru - Više Rock 'n Rolla na Obali Mora. 

Ulaznice se prodaju preko entrio i croatia-tickets sustava, na linku www.croatia-tickets.com/tickets/search.php5?searchword=Kulturaljka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

05. ožujak 2021 22:47