StoryEditorOCM

PromoOd škara do traktora!

Piše PROMO
8. srpnja 2020. - 11:00

Na ovogodišnjem 22. Noćnjaku u Zadru ponukani izvrsnom ponudom izloženog asortimana strojeva i alata za maslinarstvo renomiranog talijanskog proizvođača Campagnola S.R.L. odlučili smo se posjetiti i obližnju trgovinu Entrada d.o.o. u Zadru generalnog zastupnika ovog brenda. Campagnola jedan je od vodećih svjetskih proizvođača pneumatskih i električnih alata za obrezivanje i berbu te je dobro poznat našim čitateljima.

image
Široki asortiman proizvoda za maslinarstvo i poljoprivrednu mehanizaciju u prodajnom centru Entrada d.o.o

Sudeći po izvješćima maslinara duž naše obale Jadrana, ova sezona berbe maslina obećava, te se treba na vrijeme opskrbiti potrebnim alatom za berbu. Kada govorimo o berbi maslina najvažnije se opskrbiti dobrim i kvalitetnim tresačem. Alice 58V je nova, poboljšana inačica dobro poznatog i u zadnjih 10-tak godina najprodavanijeg tresača Alice Pro (Top). Alice 58V je elektro-mehanički tresač maslina namijenjen za profesionalnu i osobnu upotrebu s dvije brzine rada, senzorom za manju potrošnju baterije i suprotnim eliptičkim pokretima prstiju (patent tvrtke Campagnola Italy). Neke od inovacija novog tresača su: dvostruko manja potrošnja (3/4 Ah), tiši rad motora, napon pokretača od 58V, novi dizajn pokretača. Tresač je izvrsno izbalansiran, vrlo lagan, te ima izvrsnu sposobnost berbe bilo koje vrste maslina u svakoj fazi zrenja, bez oštećenja plodova i grana maslina, što uvelike pridonosi kvaliteti maslinovog ulja. Motor je bez četkica te ne zahtijeva održavanje. Ovaj tresač opremljen je fleksibilnim, zamjenjivim zubima od tehno-polimera i fleksibilnim poliuretanskim kabelom za napajanje. Prilikom branja maslina plodovi padaju okomito na mrežu, odnosno glava tresača ne razbacuje plodove što uvelike olakšava i samo sakupljanje maslina. Tresač Alice 58V može se spojiti na fiksne ili teleskopske (aluminijske ili karbonske) produžne šipke te se može napajati pomoću litijskih leđnih ili standardnih akumulatora. Kit Alice 58V uključuje slijedeće: glava tresača ALICE + teleskopska šipka, sustav za napajanje s uštedom energije i regulacijom brzine broja okretaja (1080 ili 1150 rpm), motor bez četkica, kabel za pokretanje 13 metara s osiguračem, aluminijska ili karbonska šipka. Uz kupnju novog tresača Alice 58V svaki kupac na poklon dobiva originalni Campagnola prsluk i 4 duga zuba.

image
Campagnola je vodeći svjetski proizvođača
najprodavanijeg tresača Alice Pro (Top)

Iako je ovosezonska rezidba iza nas, nismo mogli ne primijetiti  Campagnola alate za rezidbu nova LINE 44  koji sadrži škare Easy S za promjer grana do 30 mm, Easy L promjer grana 36 mm, Easy 80 koje imaju teleskopsku ručku duljine 800 mm i promjer 36 mm, te Easy 150 s teleskopskom ručkom duljine 1,5 metra za promjer grana od 36 mm. Ovaj zadnji model idealan je za rezanje viših grana.  U LINE 44 ide i baterija koja je dovoljna za 8 sati rada. Za uredan vinograd neophodno je uložiti vrijeme za vezivanje loze, Capagnola je i po tom pitanju razvila liniju „pištolja“ Linker kojim se značajno skraćuje i olakšava vezivanje loze, a i drugih poljoprivrednih kultura.

image
Prodajni centar Entrada d.o.o. u Zadru
image
Od škara do traktora - prodajni centar Entrada d.o.o. u Zadru

Uvijerite se i sami u široki asortiman Campagnola proizvoda za maslinarstvo, kao i ostalu poljoprivrednu mehanizaciju u prodajnom centru  Entrada d.o.o Zadar, Franka lisice 91, tel: 023 214 458 ili posjetite internet stranicu www.entrada.hr

 

19. travanj 2024 07:53