Šibenska Noć kazališta Doznajte što su sve za vas ovog vikenda pripremili u šibenskom teatru; Važno je znati da su svi programi besplatni

Šibenska Noć kazališta

Šibenski teatar priključit će se obilježavanju Noći kazališta, pa su publici za vikend pripremili zanimljiv program i, uz to, potpuno besplatan.

Šibenska 'Noć kazališta' počinje u petak u 20 sati, kada će u foaeju HNK u Šibeniku biti održan koncert ‘Večer filmske glazbe’ s Nerom Gojanović i Gordanom Pavić.

 

 

Središnje obilježavanje Noći kazališta bit će u subotu kada program započinje nastupom Dječjeg zbora Zdravo maleni u 19.30 sati kojeg vodi Tea Slavica.

Pola sata kasnije na rasporedu je predstava Dramskog studija Ivana Jelić ‘U potrazi za Hamletom u Mrduši Donjoj’. Riječ je o eksperimentalnom i istraživačkom pokušaju kreiranja kazališne predstave atipičnom metodom čitanja postojećeg teksta i režijskog koncepta.

Na after partyju u 21.30 sati u atriju kazališta na programu je koncert benda polaznika dramskog studija ‘EMotion’, čiji su članovi Luka Ćevid, Marija Vuletić, Marija Cvita Gulam i Sara Koljnrekaj

Naslovnica Ostalo

Najčitanije