StoryEditorOCM
OstaloOd 3. lipnja

Počinje prodaja: Doznajte kako možete do ulaznica za predstave na Međunarodnom dječjem festivalu u Šibeniku

Piše šibenski.hr
29. svibnja 2019. - 14:39

Prodaja ulaznica za predstave iz programa 59. Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku počet će u ponedjeljak, 3. lipnja. Predstave koje će se 'igrati' u Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku te na ljetnoj pozornici na Trgu Republike Hrvatske, kod katedrale svetog Jakova, mogu se pronaći na internetskoj stranici MDF-a – www.mdf-sibenik.com.

Ulaznice će se moći kupiti putem online servisa www.mojekarte.hr ili na blagajni Šibenskog kazališta svakog radnog dana od 10 do 12 sati te popodne od 18 do 20 sati, a nakon početka Festivala djeteta, 15. lipnja, ulaznice će se u popodnevnoj smjeni moći kupiti u vremenu od 18 do 21 sat.

Podsjetimo, 59. Međunarodni dječji festival otvorit će poljsko kazalište s predstavom 'Knjiga o džungli' što je prvi put nakon dugo vremena da Festival otvara međunarodna produkcija. U programu Festivala ove godine pregršt je klasičnih naslova poput predstava 'Ivica i Marica', 'Kralj Lavova', ali i hollywoodskih blockbustera, odnosno franšiza kakav je 'Madagaskar', a tu su i neupitni kazališni hitovi poput predstave 'Blizanke'.

Da bi najmlađi među nama uživali u najboljem od svjetske produkcije kad je upitanju umjetničko stvaralaštvo za djecu pomogli su Hrvatska turistička zajednica i Javna ustanova Nacionalni park Krka pa je za vjerovati kako neće dugo proći, a da će ulaznice za predstave biti rasprodane. Podsjetimo, upisi u radionički program izazvali su ogromno zanimanje te po prvi put u povijesti, upisati djecu u radionicu bilo je moguće putem Interneta.

18. travanj 2024 19:15