TREĆA SREĆA Pogledajte trailer "Šibenske kartuline" koju "potpisuju" Ivana Guberina i njezin razred i dođite na premijeru filma 12. prosinca u Šibensko kazalište (VIDEO)

TREĆA SREĆA

"Šibenska kartulina" nije obična kartulina, odnosno razglednica. Naziv je to dokumentarnog filma o gradu Šibeniku, njegovim čarima, ljepotama, spomenicima, običajima i bogatstvu, ljudskom i duhovnom,  kojega je zajedničkim snagama osmislio, snimio, producirao i, ukratko – proizveo jedan unikatni razred sa svojom jednako unikatnom učiteljicom.

Pogađate, riječ je o Ivani Guberina iz šibenske osnovne škole "Jurja Šižgorića" i njezinim učenicima koje je ove jeseni ispratila u 5. razred. Ona i mališani, uz svekoliku roditeljsku potporu, “potpisali” su i dokumentarne filmove o Kornatima i Krki koji su uspješno predstavljeni javnosti. U ovom trećem filmskom ostvarenju posvećenom gradu Šibeniku djeca su glumila, statirala i recitirala, a Ivana snimala, režirala,  producirala...  Za montažu se pobrinuo Tomislav Rupić.  “Šibenska kartulina” svoju će premijeru imati u srijedu, 12. prosinca u Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku u 19 sati. Nikako je ne propustite! Neka vam dodatni poticaj bude ovaj trailer.

 

 

 


 

Naslovnica Ostalo

Najčitanije

Kultura Krešimirova grada u 2019. PLUSEVI: Otvaranje Tvrđave sv. Nikole, Martinska, premijera 'Lede', Arsenov feral....
MINUSI: Ukidanje Musice appassionate, nerealizirana spomen-soba Ive Brešana... 

PLUSEVI: Otvaranje Tvrđave sv. Nikole, Martinska, premijera 'Lede', Arsenov feral....<br /> MINUSI: Ukidanje Musice appassionate, nerealizirana spomen-soba Ive Brešana... 
Minulu godinu u šibenskoj kulturi obilježilo je otvaranje Tvrđave sv. Nikole za posjetitelje, dvije godine nakon...
PLUSEVI: Otvaranje Tvrđave sv. Nikole, Martinska, premijera 'Lede', Arsenov feral....
MINUSI: Ukidanje Musice appassionate, nerealizirana spomen-soba Ive Brešana...