promocija 16. siječnja Rusija naših snova i u Šibeniku

promocija 16. siječnja

Nakon što je predstavljanje knjige “Rusija naših snova“ izazvalo golemi interes u Splitu, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije odlučio je održati promociju i u Šibeniku. Zlatko Dalić će u Krešimirov grad stići u srijedu 16. siječnja, a mjesto promocije bit će Šibensko kazalište. 

Osim autora knjige, prema planiranom će sinopsisu na pozornici sjediti još dva hrvatska (bivša i sadašnja) izbornika porijeklom iz Šibenika. Vaterpolski Ivica Tucak i košarkaški Aleksandar Aco Petrović, aktualni kormilar košarkaša Brazila.

- Učinit ćemo sve da promocija Dalićeve knjige bude velika manifestacija hrvatskog sporta i domoljublja – kazao nam je u ime organizatora Paško Rakić, dogradonačelnik Šibenika.

Neslužbeno doznajemo i da će poslije Zagreba, Splita i Šibenika hrvatski izbornik svoju knjigu promovirati još jedino u Vinkovcima. 

- Ne smijem pretjerati s promocijama. Neovisno o silnom zanimanju, koje vlada za knjigu “Rusija naših snova“ u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, ali i među Hrvatima u dijaspori. Kvalifikacije za Europsko prvenstvo očekuju nas vrlo brzo, pa se valja više baviti reprezentacijom nego promocijama – izjavio je Zlatko Dalić. 

Naslovnica Knjige