StoryEditorOCM
KnjigeDvostruka promocija u Zagrebu

Šibenska nevista Gabi pustila suzu: Ćutila sam da je Arsen tu, a znam da ga nema (FOTO)

Piše Šibenski.hr
19. ožujka 2017. - 13:25

Zagrebački Klub Šibenčana svjedočio je u subotu dvostrukoj promociji, knjige "Moj Šibenik dušu ima" Ive Mikuličina i CD-a "Kad ti tilo opet pridam" ženske klape Skradinke. Time su Mikuličin i "Skradinke" zatvorili krug promocija koji je počeo u Šibeniku, te preko Zadra i Splita završio u Zagrebu:

- Mi trebamo upravo ovakve programe. Za Mikuličina sam znao otprije, no kvalitetom su me pozitivno šokirale "Skradinke". One su bitno različite od svih klapa koje sam slušao, i prhvaćam ocjenu da su one ženska verzija klape "Šibenik"-izjavio je dr.Miljenko Bura, predsjednik Kluba Šibenčana u Zagrebu.
 
Uz autora knjige Mikuličina, na promociji su se pojavili novinar HRT-a Zoltan Kabok kao moderator, te Zoran Ševerdija kao prezenter:

- Knjiga je iskrena šibenska priča začinjena neponovljivim humorom kojemu je rodonačelnik Arsen. Ona govori i o silnoj koncentraciji velikih ljudi u relativno malom gradu kao što je Šibenik- poentirao je Ševerdija.

U publici su zapažena poznata lica- Tonko Ninić, svjetski priznati violinist, sveučilišni profesori Gojko Nikolić i Ive Čala, veleposlanik Marko Žaja, pa i šibenska nevista Gabi Novak:


- Oduševljena sam promocijom. Na kraju sam pustila i suzu. Ćutila sam kao da je Arsen nazočan u svakoj rečenici i stihu, a znam da ga više nema- emotivno se otvorila Gabi.

Na koncu, Mikuličin je najvio i skori izlazak nove knjige "Sjećaš li se šibenskog rujna".

18. travanj 2024 11:05